top of page

OM ADVOSION

Det er ikke tilfældigt, at vi hedder ADVOSION!

 

ADVOSION er nyt og innovativt firmakoncept, der kombinerer jura og revision. Vores forstærkede forretningsforståelse giver os en unik mulighed for at tilbyde virksomheder en helhedsorienteret og professionel rådgiving.

 

Vores specialistkompetencer er samlet under ét tag og synenergien mellem de to forretningsområder betyder, at vi udvikler endnu bedre løsninger til gavn for dig og din virksomhed. Vi er eksperter i at rådgive i krydsfeltet mellem økonomi og jura. Hurtigt og enkelt, og uden fordyrrende mellemled.

 

Ledelsen i ADVOSION består af to stærke profiler indenfor juridisk og forretningsmæssig rådgivning: advokat Rasmus Nørgaard Bek og statsaut. revisor Henrik Hansen. Begge har solid erfaring, som henholdsvis mangeårig partner i LETT Advokatfirma og director i revisions- og konsulentfirmaet EY.

 

ADVOSION er en videreførelse af ”Revisorerne Skanderborg” ved statsaut. revisor Ole Christensen.

 

De stærke kræfter bag ADVOSION leverer, sammen med dygtige, dedikerede og entusiatiske medarbejdere, forretningsmæssige totalløsninger og en helhedsorienteret rådgivning.

 

Organisatorisk er ADVOSION delt op i to separate firmaer:

 

  > ADVOSION Advokatpartnerselskab

  > ADVOSION Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

 

ADVOSION sætter en ære i at bidrage aktivt til erhvervslivet i Skanderborg og støtter op om de mange kulturelle og sportslige initiativer i lokalområdet.


ADVOKATPARTNERSELSKAB
Krøyer Kielbergs Vej 3, 5.th.
8660 Skanderborg
CVR nr: 37 55 75 60

STATSAUT. REVISONSPARTNERSELSKAB
Krøyer Kielbergs Vej 3, 5.th.
8660 Skanderborg
CVR nr: 37 55 70 64
logo advosion.png
logo advosion.png
bottom of page