top of page
nyheder_billede

REFERENCER

Europas største lakkoncern, Pierre.dk Autolakering A/S, vender nu tilbage til det midtjyske og overtager pr. 9. oktober tre lakcentre fra Midtjysk Autolakering A/S i henholdsvis Hobro, Sunds og Viborg. Pierre.dk Autolakering A/S driver nu sammenlagt 54 lakcentre i Sverige, Danmark og Tyskland. ADVOSION har endnu engang bistået pierre.dk-koncernen i forbindelse med opkøbet.

Læs mere: http://www.pierre.dk/tre-midtjyske-lakcentre-bliver-en-del-af-pierre-dk-koncernen

9.

oktober 2017

20.

Juli

2017

ADVOSION har bistået investeringsselskabet SMV Capital med købet af aktiemajoriteten i arbejdsregntøjsproducenten Ocean Textile Group A/S.

5.

Juli 2017

Efter 12 års samarbejde og delt ejerskab af modekoncernen minimum, har Peder Tang og Jacob Fisker valgt at skilles. ADVOSION har bistået Peder Tang i købet af kapitalandelene fra sin hidtidige kompagnon. Bistanden har bestået i såvel juridisk, finansiel og forretningsmæssig rådgivning, herunder fastlæggelse af businesscase og fremtidig strategi.

20. Januar 2017

ADVOSION skabte forbindelsen mellem typehusfirmaet Lasse Larsen Byggefirma A/S og Pierre Legarth, og bistod Pierre Legarth i såvel den juridiske som finansielle del af processen. Vi glæder os til at følge Pierre Legarth og virksomheden, der har store vækstplaner.

 

Læs mere: https://lnkd.in/gKCTDHZ

7. Januar 2017

Vi har bistået investeringsselskabet SMV Capital med købet af aktiemajoriteten i legetøjsdistributør- og agentvirksomheden Bjerre & Co. A/S. Vores bistand har omfattet både den finansielle og juridiske del af opkøbet, og vi har i processen haft et godt og tæt samarbejde med partner og CEO, Thomas Nielsen fra SMV Capital. Læs mere om opkøbet på SMV Capitals hjemmeside: https://lnkd.in/gv7xTg7

5. December 2016

Europas største autolakeringskæde, Pierre.dk Autolakering A/S, har netop overtaget de seks afdelinger i Lakspecialisten A/S. ADVOSION har et tæt samarbejde med Pierre.dk Autolakering A/S og har bistået med opkøbet af Lakspecialisten A/S. Læs mere om tankerne bag opkøbet på Pierre.dk Autolakering A/S’ hjemmeside https://lnkd.in/eDrZRUJ

1. December 2016

ADVOSION har bistået reklamebureauet Envision ved sammenlægningen med executive search virksomheden Unique Consult og investerings- og kommunikationsvirksomheden First Chair A/S, der nu sammen danner First Chair Group A/S. Læs mere om tankerne bag samarbejdet i parternes fælles pressemeddelelse her: https://lnkd.in/g-KZ44D. ADVOSION ser frem til at fortsætte samarbejdet med Envision.

ADVOSION
ADVOKATPARTNERSELSKAB
Krøyer Kielbergs Vej 3, 5.th.
8660 Skanderborg
CVR nr: 37 55 75 60
ADVOSION
STATSAUT. REVISONSPARTNERSELSKAB
Krøyer Kielbergs Vej 3, 5.th.
8660 Skanderborg
CVR nr: 37 55 70 64
bottom of page